ظاهر و تنوع رنگی چراغ سیگنال های برند رعد

 

چراغ سیگنال یا لامپ سیگنال به‌عنوان یک وسیله جهت اعلان یا هشدار در تابلو برق و یا هر فضای دیگری استفاده می‌شود. اگر بخواهیم به اجزای تشکیل دهنده آن بپردازیم باید گفت که هر چراغ سیگنال از یک بدنه پلاستیکی، یک درپوش رنگی و یک لامپ به عنوان اجزای اصلی تشکیل‌شده است. لامپ در نمونه‌های قدیمی به‌صورت لامپ رشته‌ای و در نمونه‌های جدید لامپ LED (قابل تعویض یا ثابت ) است. بدنه پلاستیکی همانند پیچ طراحی میشود که توسط مهره روی درب تابلو برق ، بدنه ماشین‌آلات صنعتی و یا هر فضای دیگری نصب می‌گردد. ولتاژ کاری آن‌ها از ۳ ولت تا 380 ولت می تواند متغیر باشد. به این تنوع ولتاژی باید AC یا DC بودن را نیز اضافه کرد. درپوش رنگی باعث تغییر رنگ چراغ سیگنال در زمان روشن شدن خواهد شد و در رنگ‌های قرمز ، آبی ، سفید ، سبز و زرد تولید می‌شوند، که طبیعتا هر رنگ معنای خاصی دارد. وقتی هر یک از چراغ سیگنال‌ها به هر دلیلی بر روی درب تابلو روشن شوند بسته به نوع طراحی تابلو برق بیانگر علامت و اخطاری برای اپراتور هستند.

چراغ های هشدار دهنده به صورت LED و هم به صورت چراغ‌های کوچک وجود دارند. این چراغ‌ها دارای قاب، پیچ و مهره‌ هستند که البته این مکانیسم بیشتر در چراغ های قابل تعویض اهمیت دارد و برای تابلو‌های برق ، شبکه و یا نصب روی بدنه ماشین  آلات صنعتی به‌عنوان چراغ سیگنال مناسب است و به‌ راحتی نصب می شوند.

 

کاربردهای چراغ سیگنال:

  • نمایش وجود یا عدم وجود برق در تابلو برق
  • وارد مدار شدن خازن به مدار در تابلوی بانک خازن
  • روشن و خاموش بودن کلید
  • اعلان خطا
  • اعلان تریپ
  • و ...

 

دسته‌بندی چراغ سیگنال‌ها:

بر اساس رنگ‌ بندی: سفید ، آبی ، زرد ، سبز ، قرمز

بر اساس ولتاژ: 220 ولت ، 110 ولت ، 48 ولت ، 24 ولت به عنوان ولتاژ های اصلی

بر اساس قطر چراغ سیگنال: قطر 22 میلی‌متر و 16 میلی‌متر

 

 

رمز عبورتان را فراموش کرده‌اید؟

ثبت کلمه عبور خود را فراموش کرده‌اید؟ لطفا شماره همراه یا آدرس ایمیل خودتان را وارد کنید. شما به زودی یک ایمیل یا اس ام اس برای ایجاد کلمه عبور جدید، دریافت خواهید کرد.

بازگشت به بخش ورود

کد دریافتی را وارد نمایید.

بازگشت به بخش ورود

تغییر کلمه عبور

تغییر کلمه عبور

حساب کاربری من

سفارشات

مشاهده سفارش

سبد خرید